Flere af vores kunder ønsker at blive i Tyrkiet i længere tid. Som udlænding i Tyrkiet, kan du opholde dig i landet i maksimum 3 måneder over 90 dage. Hvis du ønsker at opholde dig længere i længere tid end de 3 måneder, skal du søge om opholdstilladelse. Det er ikke svært at få opholdstilladelse i Tyrkiet, men det kræver, at man kender systemet og ved hvilke dokumenter, der kræves. Du skal dog være opmærksom på, at en opholdstilladelse ikke giver dig ret til at arbejde i Tyrkiet. Her skal du i stedet ansøge om en arbejdstilladelse. 

Vi tilbyder vores kunder at hjælpe med at ansøge om opholdstilladelse for et lille beløb. For at ansøge kræver det, at du har en tyrkisk bankkonto, hvilket vi også kan hjælpe med at få oprettet. Besøg os på kontoret eller kontakt os på mail, hvis du ønsker at få nærmere information.