Tyrkiets placering er helt unik, da landet er forbundet mellem Vesten og Østen. Dette betyder blandt andet, at vejrforholdene er meget forskellige alt efter hvilket område, du besøger.
Da Tyrkiet er omgivet af hav, har landet altid været et vigtigt område for handel. Det har medført, at en række forskellige kulturer har haft indflydelse på Tyrkiet som land. Du vil derfor kunne finde spor fra både Europa, Afrika og Asien.

Hvis du overvejer at bosætte dig permanent i Tyrkiet, har landet også gode uddannelsesmuligheder. Tyrkiske universiteter kan tilbyde følgende:

Høj standard inden for uddannelse: Universiteterne i Tyrkiet kan tilbyde dig de nødvendige kompetencer for at leve i en global verden.

Uddannelser der er anerkendt i resten af verden: En uddannelse på et tyrkisk universitet bliver anerkendt i de fleste lande i verden. For mere information kan du kontakte dit lokale universitet.

Moderne campusser: Tyrkiet tilbyder moderne universiteter med biblioteker og advancerede laboratorier, der sikrer en høj kvalitet.

Kulturel diversitet: Som studerende i Tyrkiet vil du møde studerende fra mange forskellige lande. Dette giver en god mulighed for at opleve en række kulturer.

Venligt miljø: Som en ung nation (31% af den tyrkiske befolkning er er mellem 12 og 24 år) er Tyrkiet særligt glade for den yngre generation.