Tyrkia får flere og flere golfbaner av god kvalitet, spesielt på middelhavskysten i nærheten av de populære stedene for charterturer til Tyrkia. Belek, som ligger like ved Antalya, og ikke så langt unna Alanya, er kanskje det beste stedet for den som vil spille golf i Tyrkia. De fem internasjonalt kjente golfbanene som omringer Belek byr alle som vil spille golf i Tyrkia på hard konkurranse på banen. Belek ligger ca. 30 km fra Antalya, i Antalyas nabokommune Serik, og er et svært populært reisemål for golfspillere. De fem internasjonalt kjente golfbanene som omringer Belek byr, i tillegg til vakker panoramautsikt til landskapet rundt, golfspillere på hard konkurranse på banen. Som en ekstra bonus kan man få med seg både kultur, natur og historiske steder i regionen.
Belek er en liten turistby, og har kun et fåtall fastboende innbyggere utenfor sesongen som vanligvis går fra begynnelsen av mai til slutten av oktober.

Golfbaner i Belek - Antalya og området rundt:
Følgende anlegg er sertifisert av Kultur og Turistministeriet i Tyrkia:
Gloria Golf Resort. Lengde: 6288 m. Areal: 670 000 m². Hull: 18. Par: 72.
Banen er designet av Michel Gayon og ligger i en furuskog ved foten av Taurusfjellene. Banen er regnet som en klassisk Gayon, med dype bunkere og en handikappgrense på 28 for menn og 36 for kvinner.
Målgreenene for driving rangen ligger i en dam, og for å komme over dammen trengst et hardt og høyt slag på 203 m. Platformen har 48 seksjoner og to etasjer.

Nobilis Golf Otel. Lengde: 5877 m. Areal: 729 000 m². Hull: 18. Par: 72.
Banen er designet av Dave Thomas og ligger ved furuskogen i nærheten av elven Acisu. Banen ble åpnet i 1998 og driving rangen har plass til 60 spillere.

National Golf Club. Lengde: 6172 m. Hull: 18. Par: 72.
Banen er designet av David Feherty. Driving rangen har plass til 40 spillere og handikapgrensen er 18 for menn og 36 for kvinner.

Tat Golf. Lengde: 6109 m. Hull: 18. Par: 72.
Banen er designet av golfbane arkitektene Hawtree fra England. I tillegg finnes det på anlegget en treningsbane på 9 hull.