Hva kan vi gjøre
Vi vil sørge for trygghet og rask og god oppfølging ved behov for de som har kjøpt gjennom oss.
Og også for de som bare ønsker å benytte seg av vår serviceavtale.
Å kjøpe eiendom her i Alanya er bare begynnelsen….
Ettere at du har kjøpt leilighet i Alanya, vil vi gjerne ha deg med i Alanya Eiendom Service. Dette koster kun 200 euro i året og inkluderer:

Service etter salg:
Vi tilbyr en rekke type servicer etter kjøp av leilighet for våre kunder. Alanya Eiendom’s service etter salg er laget for våre kunder skal være fornøyd når de kommer tilbake til deres eget land.

Dette er noen av servicene vi tilbyr:

• Sjekk og lufting av leiligheter
• Eiendomsettersyn
• Teknisk vedlikeholdstjeneste
• Registrering av strøm og vannabonnement og betaling av regninger
• Betaling av årlig eiendomsskatt og kommunale avgifter
• Søknad om oppholdstillatelse (blå bok)
• Oversettelse
• Testamente
• Skaffer advokat for juridisk hjelp hvis nødvendig
• Legehjelp
• Hjelp til kjøp av møbler og hvitevarer fra våre leverandører med spesiell rabatt for våre kunder
• Alanya Eiendom online service konto for våre kunder for kontroll av betaling av regninger
• Hjelp til forsikringskrav i tilfelle skader og reparasjoner
• Råd og anbefalinger til lokale turer og utflukter
• Bilutleie
• Transport til og fra flyplass
• Vennskapskort/Rabatter
• Vi kan hjelpe deg med kjøp av bil/motorsykkel
• Trengerdu fasttelefon eller mobil med Tyrkisk nummer, så hjelper videg med det.
• Om du ønsker å lare Tyrkisk, så kan vi skaffe deg de beste lærerne.

Dette er noe av hva vi kan tilby våre kunder etter kjøp av leilighet av Alanya Eiendom. Vi vil alltid ønske deg velkommen med et varmt smil og tilby deg også mange andre servicer for å være sikker på at våre kunder er 100 % fornøyd.

Vi hjelper deg når du kjøper møbler til ditt nye hjem.
Vi kan også hjelpe deg deg til å dekorere, og til å velge møbler til ditt nye hjem sammen med vår interiørdesigner. Hvis du vil kan du velge møbler fra en katalog på vårt kontor, mens du drikker din tyrkiske kaffe. Eller vi kn bli med deg på en runde rundt i møbelbutikkene.

Teknisk service
Vi løser alle dine problemer av teknisk karakter hvis du skulle få noen problemer med boligen etter kjøpet. For eksempel problemer med vann eller strøm. Vi har de teknikere som behøves.

Transport tur/retur flyplassen

Vi vil svært gjerne stå til tjeneste med transfer til og fra flyplassen. Du kan sende bestilling via e-mail.

Du sender oss bare informasjon om flyreisen, vil så vil det stå en fra vårt serviceapparat og venter på deg/dere på flyplassen, eller fra en leilighet når det er tid for å reise hjem igjen. Alle bestillinger vil bli bekreftet via e-mail. Prisen for transfer når du kommer direkte fra Norge, er til og fra Antalya 15 euro pr. person. Ved ankomst eller avreise fra Antalya til og fra andre steder enn direkte til Norge er minsteprisen 60 euro, eller 15 euro pr. person hvis man er 4 personer eller flere. Enkel reise til og fra Gazipasa er minsteprisen 40 euro, eller 10 euro pr. person hvis man er 4 personer eller flere.

Bilutleie
Hvis du vil kjøre litt rundt her i egen bil, så kan vi hjelpe deg til å leie av et seriøst firma.

Oversettelse
Hvis du har behov for oversetting av egne eller offisielle papirer så kan vi sette deg i kontakt med godkjente oversettere. Om du har behov for at vi blir med i bank eller butikker så har vi personell med gode språkkunnskaper som kan kvalitetssikre at du får det du skal til rett pris, og at du vet hva du signerer på.

Guiding
Hvis du vil ha en hel dag guidet tur til forskjellige severdigheter, så kan vi sørge for at du får en 8 timers tur med bil og sjåfør. Akkurat dit du vil. Om du ikke har særlig kjennskap til hva som er verdt å se, så hjelper vi deg med forslag. En sånn dagstur koster ikke særlig mye her i Alanya. De fleste som velger dette gir tilbakemeldinger på at de har hatt en kjempedag!

Testamente

Blå Bok

Teknisk service
Hvis det oppstår noen problemer av teknisk karakter i leiligheten du har kjøpt, så vil vårt team med teknikere hjelpe deg 24 timer i døgnet. Det kan være problemer med elektrisitet, vann eller annet.

Vaskeservice
Våre vaskere kan sørge for vask av din leilighet eller villa før du kommer og/eller mens du er her. Våre profesjonelle vaskere kan vaske det du har behov for; tepper, gulv, vinduer, bad, vaske klær eller utvask etter at det har vært gjort oppussing i huset. Vaskerne stiller med det utstyret som er nødvendig for hver jobb.

Utflukt - service
I denne regionen er det mange turoperatører så vi har plukket ut et utvalg som vi vet er troverdige, for at våre kunder skal kunne få kvalifiserte guidede turer til de forskjellige Tyrkiske severdighetene. Dette kan være til; Cappadokia, Side, Aspendos, Pamukkale og mange flere. Det går også an å bestille dagsturer til Alanya, med jeep-safari gjennom fjellene eller båttur langs hulene i Middelhavet. We kan arrangere slike turer spesielt for våre egne kunder.

Boat tour 17 euro
Pamukkale 49 euro
Side/Aspendos 24 euro
Turkish Night 29 euro
Hamam 19 euro
VIP boattour 399 euro
Manavgat boattour 24 euro
Quad safari 29 euro
Rafting 19 euro
Jeep safari 24 euro
Delphin show 24 euro
Diving 34 euro
Aquapark 24 euro
Cappadocia 49 euro.

Hamam – Tyrkisk Bad
Hamam er mye mere enn bare et avslappende og rengjørende bad. Det er et rituale hvor omgivelsene er tilrettelagt for rensing og foryngelse av kroppen. Siden dets opprinnelse, har Tyrkisk Bad vært så mye mer enn bare å vaske seg. Hamam er intimt bundet til hverdagslivet i Tyrkia. Her møtes folk fra alle samfunnslag, byfolk og bønder, rik og fattig. Kjenn den rene følelsen av orientalsk luksus med vår Hamam-service.

Alanya Eiendom’s Vennskapshjelp
Noen ganger kan små ting gjøre andre lykkelige. Hvis du har noen ting hjemme, f.eks. klær, som du ikke har tenkt til å bruke mer; ikke kast dette. Vi tar gjerne imot for videreformidling til de som ikke har så mye i traktene rundt Alanya.
Kanskje du også har ting eller klær du ikke har brukt og som du ikke kommer til å bruke?
Eller det kan være småting du har kjøpt inn her i Alanya som du ikke trenger noe mer.
Da vil vi gjerne få dette for å kunne glede de som ikke har så mye. Det er en del av dem her, spesielt i områdene utenfor byene. Alt slikt kan tas med til Alanya Eiendom’s kontor så vil vi via Alanya’s guvernør og sosiale støttegruppe gi dette til barnefamilier.
Det meste vi får inn er eldre og brukte klær, og dette er minst like velkomment og det er ingen grunn til skam for at man gir bort noe brukt. Det å hjelpe andre på denne måten gir verdighet til giveren. Har man mye hjemme så kan man forhåndsbestille ett ekstra kolli hos Norwegian, det koster bare kr 50,-.
Alanya Eiendom vil oppfordre alle vår kunder til å bidra littegrann. På forhånd takk for hjelpen!