Vi vil gjerne få invitere deg på visningstur hit til Alanya så du kan få sett på leiligheter som kanskje måtte passe deg. Vi har litt for enhver smak, fra smått og billig til mer eksklusive og romslige eiendommer.

Om det blir kjøp eller ikke, det får bli opp til deg. Blir det ikke kjøp så vil du nok tenke at dette var en veldig billig og trivelig sydentur. Og sitte igjen med mange gode opplevelser. Kanskje du da kjøper senere.

Visningsturen legges opp slik:
Vi sjekker opp flyavganger etter avtale med deg. Du får tilsendt en mail med link til bestillingen. Så går du inn og bestiller turen. Alt dette måtte koste deg vil bli refundert om du skulle ende opp som kjøper. Så det er viktig at du tar vare på kvitteringene. Det kan være lurt å maile disse over så snart som mulig, eller å levere de ved adkomsten. Dersom du er kommet langt i prosessen med å bestemme deg for å kjøpe, så kan vi legge ut for flybilletten på forhånd. I tillegg vil vi sørge for gratis innkvartering her nede. Og vi lover deg at kvaliteten på stedet du får bo vil være høy.

Mens du er her nede vil vi gjerne få følge deg opp tett. Du vil selvfølgelig få frihet til å nyte solen og kikke rundt på egen hånd, og vi sørger for å kjøre deg dit du vil. Etter en behovsavklaring vil vi ta en runde på prosjekter som vi tror vil passe deg. Vi vil også kontakte kommunen for å hente ut detaljert informasjon om planer for nærområde. Dette for at du skal kunne vite hva du kan forvente deg av nybygg de nærmeste årene. I stor grad vil den norske eieren være med på dette, men det kan også hende at det er en av våre andre norske medarbeidere som er med på turen. En nordmann blir i alle fall med uansett. I denne prosessen vil du få mye kunnskap. Her vil vi også oppfordre deg til å stille alle mulige spørsmål underveis. Vi vil at den som kjøper skal føle seg trygge på hva de får.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe, så må det settes av en dag for en rundtur til de forskjellige offentlige kontorer og møte med advokat. Etter dette er det en del som ønsker å starte innkjøp til leiligheten, Vi blir med på turen som tolk, guide og bærer.
Når tiden for hjemreise kommer så kjører vi deg til flyplassen igjen.
Ønsker du mere informasjon om visningstur så fyll ut kontaktskjemaet. Du vil bli kontaktet så snart som mulig.


 

Inspeksjonsreise bestillingsskjema

https://www.turkishairlines.com/en-tr
https://www.momondo.co.uk
https://www.skyscanner.com.tr
https://www.flypgs.com/en
https://www.norwegian.com/en