Våra tjänster

Syftet med de tjänster som Alanyaeiendom erbjuder är att tillhandahålla en säker egendom och hälsa för alla våra kunder som köper fastigheter i Alanya.

Att köpa ett hus i Alanyaeiendom är bara en början ...

Kära kunder; För den lägenhet du köpte i Alanya, ger vi service efter köp med våran  tekniska personal.Efter köp,  support och tjänster

Vi kommer att fortsätta tillhandahålla efter köp support och service för våra kunder. Alanya Eindom efter köp tjänster, utformat för våra kunder optimal tillfredsställelse när de återvände till sina egna länder. Det här är några av de tjänster vi tillhandahåller

• Snabbt fastighetscheck och luftning

• Stöd med att få hemkrediter

• Teknisk underhållstjänst

• Registrering av el och vattenkort och betalning av el och vatten räkningar

• Hantera årlig fastighets- och kommunal skatt

• Ikamet  och översättningstjänster

• Att tillhandahålla en advokat för juridiska processer

• Läkare vid behov

• Hjälp med inköp av möbler och vitvaror från de underleverantörer med specialrabatt för våra kunder

• Alanya Eindom online service för våra kunder

• Försäkring  i händelserna för eventuella skador och reparationer

• Advisa och stödja med turistisk lokal utskjutning och besök

• Hyrbils service

• Flygplans transfer

• Vi kan hjälpa dig om du vill köpa en bil eller motorcykel
• Om du behöver hem telefon eller mobil telefon med turkiskt nummer hjälper vi dig.

• Om du vill lära dig Turkiska, kan vi fixa dom bästa lärarna.


Du kan välja Alanya Eindom om du vill ha dessa tjänster. Vi kommer alltid att välkomna dig med ett varmt leende och ge dig många andra tjänster för att se till att våra kunder är nöjda med 100 procent

1.Vi hjälper dig att köpa möbler till ditt nya hem.

När du har köpt ditt hem hjälper vi dig att dekorera och välja möbler för ditt nya hem med vår inredningsarkitekt. Du kan välja dina möbler i en av katalogerna på vårt kontor medan du dricker ditt turkiska kaffe,  eller du kan avsluta ditt val under besök på möbelaffärer.

2. Teknisk service

Vi löser dina problem med vår tekniska tjänst, när du får  eventuella problem, (som vatten eller elproblem) med bostaden du köpte.


Flygplatstransfer

Vi är glada över att kunna erbjuda dig transfer till flygplatsen. Du kan skicka en order via e-post. Om du skickar dina flyguppgifter kommer vi att se till att det finns en från vårt serviceteam som hämtar dig från flygplatsen och även från din lägenhet när det är dags att åka hem. Alla order som vi mottar bekräftas via e-post. En vägsresa med transfer till Antalya är 60 € upp till 4 personer, eller 15 € per person om du är fler än 4 personer. En väg  Gazipasa är 40 € upp till 4 personer, eller 10 € per person om du är fler än 4 personer.

Hyr en bil
Om du vill använda en bil när du kommer till Alanya för semester eller att besöka ditt hem och du vill köra bil, skulle vi gärna hjälpa dig att hyra en bil.

Översättning
Vi kan hitta dig en professionell översättare med eller utan notary, för dina officiella eller privata papper.

Guide
Vi arrangerar en professionell guide och reseorganisation till turistiska och historiska sevärdheter som du vill besöka. Dessutom erbjuder Alanyaeiendom att ordna en bil med chaufför, engelsk, norsk och svensk talande, översättare för att hjälpa dig i Alanya.
Testamente

Ikamet
Denna tjänst sparar mycket tid och energi, och du kan använda den för en hel dag (8 timmar) mot en liten avgift.

Städtjänst
Vår städservice inkluderar städning av din lägenhet eller villa, före eller under din semester, av våra professionella arbetare. På din förfrågan arrangerar vi alla typer av rengöring, såsom mattrengöring, tvättar golv, fönster, badrum och tvättar. Allt detta kommer att ske med speciella rengöringsmedel.

Utflyktstjänst
I denna region finns det många researrangörer, så vi valde ett lättillgängligt utbud av dem som guidar dig genom de vackraste platserna i Turkiet. Bland dessa platser är: Cappadocia, Side, Aspendos, Pamukkale och många andra. Naturligtvis kan du också göra dagsutflykter i Alanya själv, som en jeep safari genom bergen eller en båttur längs grottor på Medelhavet. Vi anordnar så unika turer och dagsutflykter speciellt för våra egna kunder.

Hamam
Hamam, eller turkiskt bad, står för mycket mer än att få ett lugnt bad eller rengöring. Det är en ritual, en ritual där elementen används för rengöring och rening av kroppen. Sedan dess skapelse har det turkiska badet varit mycket mer än bara ett ställe att rengöra huden. Det var nära knutet till vardagen, en plats där människor i alla klasser, unga och gamla, rika och fattiga, townsmen eller byborna kunde gå in. Upplev denna rena känsla av orientalisk lyx med vår Hamam-tjänst.

  
Kontakt: info@alanyaeiendom.com