Güzel 2000 Alanya / Mahmutlar #71532
Fiyat | 94,000 € - 135,000 € |
Emlak Tipi | Daire , Dublex |
Oda sayısı | 1+1,2+1,3+1 |
Daire Genişlik | 50 - 159 m² |
Banyo | 1 - 2 - 3 |
Yatak odası | 1- 2 - 3 |
Balkon | 1 - 2 - 3 |
Blok Sayısı | 1 |
Alan | 2500 m² |
Denize uzaklık | 800 m |
Şehir Merkezi | 700 m |
Markete Uzaklık | 500 m |
Restauranta Uzaklık | 800 m |
Antalya Havalimanı | 135 km |
Gazipaşa Havalimanı | 35 km |
Bina kat sayısı | 11 |
Emlak Açıklama
Güzel 2000
Alanya'da yatırımlık yeni inşaat kompleksi
Mahmutlar bölgesinin yeni inşaat projesini sizlere sunuyoruz. Proje 20 dairelik ek bloktan oluşmaktadır.
Kompleks Mahmutlara'nın merkezinde, denize 800 metre mesafede, süpermarkete, araba servisine güzel erişimde yer almaktadır.
1+1, 2+1 ve 3+1 planlı daire ve çatı katı üretimi için. Tüm odalar ayrı bir bölme, mutfak gereçleri ve basit banyo armatürleri ile donatılmıştır.
Sosyal Alanlar
• açık taban,
• tebeşir tabanı,
• sauna,
• Türk hamamı,
• Romalı çift,
• eğitim salonu,
• diş oyunları,
• Yerleşik imar alanı ve Barbekü,
• elektrik jeneratörü ve video boşaltma sistemi.
Kompleksin Mart 2023'e kadar faaliyete geçmesi planlanıyor.
Apartman daireler tam yatırım fırsatı olup
Bu bulunmaz bir fırsat olup inşaat sektöründe eski bir daireyi yeni bir daireyi büyük ölçekte yenilemek için mükemmel bir fırsattır.
Alanya'nın en ve popüler bölgesi olan Mahmutlar,denize yakın ve merkeze yakın olup Mahmutlar da uzun süre yaşamak için bile mükemmel bir yer.
Poroje ve Alanyada başka porojeler hakkında detaylı bilgi vermek için bize ulaşın. Ayrıca bölgemizde size tahsil edilen uzmanlarımız, Alanya'da yüksek kaliteli hizmetlerle konaklama satın almanızı sağlar.
Alanya'da inşaat aşamasın da yeni inşaat kompleksi