Vi har her samlet en guide til, hvad du som køber særligt skal være opmærksom på, når du køber en lejlighed i Tyrkiet.
En af de vigtigste faktorer, når du køber lejlighed i Tyrkiet, er at du vælger en autoriseret ejendomsmægler. Det sikrer, at du som køber undgår eventuelle problemer undervejs i købsprocessen. Derudover kan en ejendomsmægler sørge for en kvalificeret rådgivning.
Med erfaring siden 2003 kan vi som autoriserede ejendomsmæglere i Alanya være med til at hjælpe dig, når du skal købe lejlighed i Tyrkiet. Vi snakker både dansk, norsk, svensk og engelsk og kan levere den standard, som du forventer. Som ejendomsmæglere hjælper vi dig med købsaftale, skøde og forsikring. Vi har derudover et godt netværk i byen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig attraktive priser på blandt andet møbler og hvidevarer.

En købsproces hos os vil foregå på følgende måde:

1. Der startes med en indlendende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du som kunde har af ønsker og krav til en ejendom.
2. Når du har fundet den ønskede lejlighed eller villa, har du mulighed for at reservere denne fra 2 til 4 uger. Det giver dig den nødvendige betænkningstid. Prisen på reservationen varierer men koster mellem 3.000 til 6.000 euro. Hvis du senere ikke ønsker at købe ejendommen, har du mulighed for at få pengene tilbage, hvis der er en gyldig grund.
3. Købskontrakten vil derefter bliver udformet og underskrevet. Her vil vi vejlede og rådgive dig, men du har også mulighed for at blive vejledt af vores tilknyttede advokat. Når købskontrakten er underskrevet, skal du betale et depositum på 10% af salgsprisen. Hvis der er tale om en ejendom, der er under konstruktion vil satsen være 30% af købsprisen.
4. Med vores samarbejde hos Deniz Bank kan vi tilbyde dig finansering af købet. Kontakt os for mere information.
5. Efter beløbet er blevet betalt vil vi sørge for at ejerskabet på ejendommen vil blive overført til dig som køber. Her vil du sammen med os tage til notarius for at få de nødvendige papirer. Hvis du køber en ejendom, der er under konstruktion vil der blive lavet en betalingsplan, hvor du betaler det aftalte beløb over en bestemt periode.
6. Inden ejerskabet overføres skal køber betale de nødvendige udgifter og skatter. Når det er gjort, er ejerskabet overført til dig som køber.