Vores service
Målet med vores serviceaftale er at levere en service, der lever op til vores kunders forventninger og behov. På denne side kan du læse mere om vores hvad vores serviceaftale indeholder.

Service efter salg
Efter du har købt en lejlighed hos os, tilbyder vi en serviceaftale, der har til formål at sikre, at vores kunder også er tilfredse efter, at de har købt en lejlighed hos os. Serviceaftalen koster 200 euro om året og inkluderer følgende:

 Tjek og udluftning af lejlighed eller villa hver 2. uge. 
 Teknisk vedligeholdelsestjeneste.
 Onlinekonto hos Alanya Eiendom hvor betalinger kan følges.
 Hjælp til betaling af el og vand.
 Hjælp til betaling af den årlige ejendomsskat og forsikring. 
 Hjælp til ansøgning om opholdstilladelse i Tyrkiet.
 Hjælp til forsikringskrav i tilfælde af skade.
 Mulighed for at kontakte kontoret for spørgsmål om tyrkisk lovgivning og regler.


Hvis du ønsker at tegne en serviceaftale hos os, kan du kontakte os på mail: kristian@alanyaeiendom.com 


Efter mange år i ejendomsbranchen har vi et stort netværk i Alanya. Det betyder, at vi kan tilbyde attraktive priser på services fra andre firmaer:

Køb af møbler
Vi har samarbejde med flere møbelforretninger i Alanya, der kan tilbyde møbler i høj kvalitet. Som en del af vores service kører vi dig rundt til de forskellige forretninger, så du ikke skal tænke på transport. 

Teknisk service
Hvis du har problemer med din bolig efter købet, eksempelvis med vand eller el, kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med elektriker eller vvs.

Transfer til lufthavn
Vi kan tilbyde transfer til og fra lufthavnen i enten Gazipasa eller Antalya. Du kan bestille transfer fra vores hjemmeside.  

Biludleje
Hvis du ønsker at leje en bil, kan vi hjælpe dig med at finde et seriøst firma, der har forsikring. 

Hjælp til oversættelse
Hvis du har behov for oversættelse af officielle papirer, har vi et godt samarbejde med flere autoriserede tolke i Alanya. Kontakt os for mere information.

Testamente 
Vi kan hjælpe, hvis du ønsker at få skrevet et testamente til din lejlighed eller villa. 

Rengøring
Hvis du ønsker at få gjort din lejlighed eller villa ren, før eller efter du kommer til Alanya, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder både rengøring af tæpper, gulve, vinduer og balkon. 

Hjælp til udflugt
Hvis du ønsker at komme på udflugt i Alanya, er der et stort udvalg af muligheder. Vi har et samarbejde med flere troværdige og seriøse firmaer, der tilbyder ture. Kontakt os for nærmere information.