Vi vil gerne invitere dig på en visningstur til Alanya, så du kan se den lejlighed eller villa, du er interesseret i. Måske har du heller aldrig været i Alanya før og derfor ønsker at se selve byen. Hvis du er i tvivl om hvilken bolig du ønsker, kan vi vise dig et udpluk fra vores store udvalg.
Om du ender med at købe eller ej er op til dig. Hvis du ikke køber, kan du se det som en hyggelig og oplevelsesrig ferie.

Sådan foregår det:
Vi søger efter flyafgange, der passer til dine ønsker. Du får derefter tilsendt en mail med link til bestilling, som du bestiller. Hvis du ender med at købe en bolig hos os vil denne udgift blive refunderet og altså gratis for dig. Det er dog vigtigt, at du gemmer kvitteringen, ellers har vi ikke mulighed for at refundere beløbet.
Vi sørger for, at du bliver hentet ved lufthavnen, og at du har et sted at bo under visningsturen, hvilket vil være gratis. Stedet du kommer til at bo vil være i høj kvalitet, som de boliger vi sælger. I løbet af opholdet, vil vi køre dig rundt til forskellige boliger, og hvis du ikke har været i Alanya før, vil vi vise dig de mest kendte seværdigheder i byen. Du vil blive mødt af personale, der enten snakker engelsk eller et skandinavisk sprog. Naturligvis vil du også få frihed til selv at gå rundt i byen og danne dig dine egne indtryk.
Hvis du skulle beslutte dig for at købe en bolig i Alanya, vil der gå en dag med at besøge de offentlige kontorer for at få skødet til ejendommen. Derudover vil vi tage dig rundt til diverse møbelforretninger, så du møblere din nye bolig. Når tiden er kommet til at rejse hjem, vil vi køre dig til lufthavnen.

Alt dette gør vi for at sikre, at vores kunder får en god og behagelig oplevelse, når de skal se på bolig i Alanya. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor eller skrive en mail til kristian@alanyaeiendom.com


 

Book visningstur


https://www.turkishairlines.com/en-tr
https://www.momondo.co.uk
https://www.skyscanner.com.tr
https://www.flypgs.com/en
https://www.norwegian.com/en