Vi hjälper dig att nå platser av fantasi utan att offra kvalitet, vi arbetar för att ge hemmet du kommer att tillbringa sommarlovet komfort.

Oavsett om du vill ha en ettrums lägenhet eller en villa med tre våningar, tar vi hand om så den är utformad för avkoppling, enkel att använda och med eleganta utrymmen, hela tiden från det ögonblick du går in i den.

Vi kommer att låta dig delta i beslut genom att använda speciella 3-D ritningar av ditt hem i en virtuell miljö för att hitta stilen för ditt val, tänk på varje detalj, vårt expertteam förbereder speciella projekt för dig. För att hjälpa dig att designa inredningen ser vi fram emot att träffa dig.

Köpa möbler
När allt pappersarbete är klart kan vi hjälpa dig att köpa möbler, köksartiklar, porslin etc för din lägenhet eller hus. Om du vill kan du också få hjälp från vår inredningsarkitekt. Vi kan följa med dig till olika möbelaffärer. Om du föredrar kan du sitta på vårt kontor och välja möbler från en katalog. Vad som är speciellt med köpet av möbler i Turkiet är att transport och installation ingår i priset. Du behöver inte oroa dig för hur möblerna kommer till din lägenhet eller hus. Möblerna packas upp, monteras och sätts på plats och all förpackning tas bort. Det finns många möbelaffärer i Alanya och möbler finns i många olika prisklasser och mönster. Det är inte heller något problem att hitta möbler i västerländsk stil.